معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

03 آذر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/01/18 - 13:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 224
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراسم تجلیل از پزشکان متولی سلامت مادران

دکتر سعید ناطقی: بهبود شاخص ها در حوزه سلامت مادران جز با همت و تلاش های بی شائبه کادر درمان محقق نمی شود

به مناسبت کسب رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی تهران در شاخص مورتالیتی مادران در سطح استان تهران، مراسم تجلیل از پزشکان متولی سلامت مادران در اسفند ماه 1402 با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، زهره ملکی، کارشناس سلامت مادران و جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی گروه های زنان و زایمان، بیهوشی، قلب و ... در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، به مناسبت کسب رتبه نخست شاخص مورتالیتی مادران در سطح استان تهران توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم تجلیل از پزشکان متولی سلامت مادران در اسفند ماه 1402 با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، زهره ملکی، کارشناس سلامت مادران و جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی گروه های زنان و زایمان، بیهوشی، قلب و ... در معاونت درمان برگزار شد.

دکتر ناطقی در این مراسم ضمن تبریک و قدردانی از زحمات پزشکان در کسب این دستاورد ارزشمند در سطح دانشگاه گفت: بهبود شاخص ها در حوزه سلامت مادران جز با همت و تلاش های بی شائبه جامعه توانمند پزشکان محقق نمی شود.
وی افزود: این مهم به لطف زحمات ارزنده و همراهی همکاران متعهد و متخصص در بیمارستان ها به ویژه مراکز سطح سه پذیرنده ارجاع و اعزام مادران حاصل شده که همواره در عرصه سلامت حضور فعال داشته اند و امید است در حوزه مادران نیازمند مراقبت ویژه این مسیر ادامه داشته باشد.

دکتر فهیمه قطبی زاده، معاون درمان گروه زنان دانشگاه گفت: اجرای صحیح دستورالعمل برنامه استاد معین در جلوگیری از ناهماهنگی پذیرش مادران در مراکز سطح سه ضروری است.

دکتر اشرف معینی، متخصص زنان و زایمان و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: با توجه به افزایش موارد اکرتا (جفت چسبنده) به دنبال زایمان های سزارین تکراری، به طور میانگین در هفته شاهد یک مورد چسبندگی غیر طبیعی جفت هستیم.
وی افزود: می توان با افزایش همکاری گروه زنان و فلوشیپ های اینترونشنال رادیولوژی، جراحی های تهاجمی را به حداقل رساند.

دکتر جعفری، معاون درمان بیمارستان دکتر شریعتی گفت: توسعه گروه زنان و زایمان خصوصا در بیمارستان های امام خمینی (ره) و دکتر شریعتی چشمگیر بوده است.

در پایان معاون درمان از همه اساتید حاضر با اهدای لوح تقدیر و هدیه به رسم یادبود تجلیل به عمل آورد.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 262867
مژگان  اکبری
تهیه کننده:

مژگان اکبری

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه